Skivum Beboerforening / Aktivitetsplads med køkken, shelters og toilet

Aktivitetsplads med køkken, shelters og toilet

Skivum Aktivitetsplads er offentlig og må hellere end gerne bruges af alle til sjov, leg og almindelig hygge.
 
Der er nem tilkørsel og gode parkeringsmuligheder. På pladsen er der et stort græsareal med mulighed for at spille fodbold o.l., dejlig legeplads til de mindre børn og udendørs motionsredskaber til alle. Der er også et offentlig toilet, 2 shelters, bålplads samt en overdækket pavillon med bænkesæt til 72 gæster. På siden af pavillonen er der et udendørs køkkenbord og grill på vej. Alt dette kan bruges uden beregning.
 
 
Hele vejen rundt om banen er der også mulighed for at ride en tur eller cykle. Og fortvivl ikke hvis det er de mørke måneder, du gerne vil bruge aktivitetspladsen – der er nemlig mulighed for at få lys på hele pladsen. Nøglen til lyset udleveres af  Heidi Nielsen. Det koster kr. 10 pr. påbegyndt time.
 
Brug gerne pladsen til motion og leg, sammenkomster, børnefødselsdage m.m.m. - det koster ganske gratis !
 
Inde i pavillonen er der et aflåst rum med køkken: køleskab, komfur, kaffemaskine, 10 kaffetermokander, 2 te-termokander, gryder til at varme kakao o.l. i, varmt vand til at vaske op. Der arbejdes på at tilføje spisebestik og andre gode ting – men som udgangspunkt skal du selv have kopper, tallerkner, bestik, viskestykker o.l. med. Det er også i dette rum at der er adgang til strøm o.l. 
 
Vi kan ikke garantere, at der ikke er andre brugere på pladsen, når du lejer køkken-rummet, da det er en offentlig plads. Flere har allerede haft stor glæde af pladsen også hvor de har været der sammen med andre gæster.
 
Hvis du ønsker at benytte kaffemaskine, køleskab m.m. i det aflåste skur, kan dette lade sig gøre for kr. 500 pr. dag i leje og kr. 500 i depositum. Depositum betales naturligvis tilbage efter tilbagelevering af nøglen. Hvis der er ting, der af en eller anden grund er gået i stykker, skal det naturligvis erstattes af lejeren - henvendelse til Heidi Nielsen telefon 40 11 45 98.
 
EN KÆRLIG OPFORDRING TIL ALLE BRUGERE !
Brug hele pladsen som det var din egen – og her tænker vi især på, hvordan du efterlader den efter brug ! Det er noget med at tage hensyn til de andre brugere og især naboer (både dyr og mennesker) - rydde op efter dig, tænk på at ikke hele området måske gider at høre på det musik du lige vil høre – især sent om aftenen og tag så gerne dit affald med hjem (skraldespande skal tømmes af frivillige i Skivum Beboerforening).
 
Beboerforeningen har bl.a. en fast tradition med Sct. Hans Aften:
 
Skivum og omegns Beboerforening